MENU

Női golfnadrág Under Armour Links Short

  • Női golfnadrág Under Armour Links Short
Katalógus szám: E1944, Gyártó:

Under Armour

Ingyen szállítás

A klasszikus megjelenésű, öt zsebes női golfsort alkalmi viseletre is alkalmas. Finom szőtt anyagból készültek, kiváló légáteresztő képességgel, nedvességelvezetéssel és szagmegelőzéssel, hogy a játék során végig kényelmesen érezzék magukat.

A felhasznált anyag és a rövidnadrág felépítése maximális mozgásszabadságot tesz lehetővé. A kellemes Storm technológiás anyag melegen és szárazon tart még rossz időben is.

Laza szabás – Laza szabás az extra kényelemért. Telt, laza szabás a nagyobb mozgástartomány és légáteresztés érdekében.

4-Way Stretch - Szövettechnológia elasztán keverékkel, amely lehetővé teszi, hogy az anyag mind a 4 irányba nyúljon. Ennek köszönhetően a ruha jobban mozgatható, kényelmes viselet, és nem utolsó sorban elvezeti a nedvességet és gyorsabban szárad.

Moisture Transport System – Technológia, amely elvezeti az izzadságot a testről, így gyorsabban szárad, és szárazon és kényelmesen tartja magát.

Storm Armour® - Az így jelzett ruházatot fokozott vízlepergető képesség jellemzi. A DWR (Durable Water Repellent) felületkezelési technológia gondoskodik arról, hogy a cseppek ne szívódjanak be az anyagba, hanem lefolyjanak róla. Ennek köszönhetően a Storm feliratú ruházat minden időjáráshoz alkalmas.

Összetétel és karbantartás: 90% poliészter, 10% elasztán
43 860 Ft
Összetétel és karbantartás:
90% poliészter, 10% elasztán
Válassza ki a változatot derékbőség (A)
43 860 Ft
Katalógus szám: E1944, Gyártó: Under Armour