MENU

Női póló / pulóver páncél alatt CG páncél 1/2 cipzárral

  • Női póló / pulóver páncél alatt CG páncél 1/2 cipzárral
Katalógus szám: E2717, Gyártó:

Under Armour

Az egyedi ColdGear anyagból készült női póló / pulóver egyesíti a gyors száradás és a kellemes puha felület előnyeit. Szerelve, vágott oldalvarratokkal ellátott kivágással, a raglan ujjú kialakítás biztosítja a maximális mozgási tartományt, a fél cipzár pedig könnyű öltözködést és levetkőztetést biztosít. Az ujjak hüvelykujjnyílása tartja a hüvelyeket a helyén, és segít minimalizálni a hőveszteséget. A mintát egy tisztességes logó egészíti ki.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Hosszú ujjú
Katalógus szám: E2717, Gyártó: Under Armour