MENU

Női hosszú ujjú póló páncél alatt CG páncélos személyzet

  • Női hosszú ujjú póló páncél alatt CG páncélos személyzet
Katalógus szám: E2973, Gyártó:

Under Armour

Eredeti ColdGear anyagból készült, hosszú ujjú, hosszú ujjú női póló, amely minden sporttevékenységhez alkalmas. Belső sima, csiszolt felület és külső sima.

A felhasznált anyag eliminálja a nedvességet és megakadályozza a szagokat.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. Az ujjak hüvelyi lyukai még jobban megtartják a test melegét. Az alakú szegély nagyobb lefedettséget biztosít.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Hosszú ujjú
Katalógus szám: E2973, Gyártó: Under Armour