MENU

Női páncél alatt páncél közepén kulcslyuk

  • Női páncél alatt páncél közepén kulcslyuk
Katalógus szám: E2107, Gyártó:

Under Armour

Női kompressziós melltartó a Under Armour HeatGear ® anyagból, amely szárazon tartja az összes edzési tevékenységet. A fejed felett rendkívül kényelmes melltartó közepes támogatást nyújt minden könnyed kardio-tevékenységhez, például a Pilateshez, a fonáshoz és a fitneszhez. Minimalizálja a mellmozgást a maximális kényelem érdekében.

Az anyag lélegző, és tökéletesen eltávolítja a nedvességet, hogy friss és száraz legyen.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását.

A melltartó anyaga alkalmazkodik a testéhez, mint egy második bőr. Ideális AC csésze méretéhez. Szemet gyönyörködtető széles csík lapos jacquar mintával.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
16 930 Ft
Összetétel és karbantartás:
87% poliészter, 13% elasztán
Válassza ki a változatot mellbőség (A)
16 930 Ft
Katalógus szám: E2107, Gyártó: Under Armour