MENU

Női páncél alatt páncél közepén kulcslyuk

  • Női páncél alatt páncél közepén kulcslyuk
Katalógus szám: E2105, Gyártó:

Under Armour

Női sport melltartó, amely a Under Armour HeatGear ® anyagból készül. Rendkívül kellemes melltartó a feje fölött, amely közepes támogatást nyújt minden könnyed kardio-tevékenységhez, például a Pilateshez, a fonáshoz és a fitneszhez. Minimalizálja a mellmozgást a maximális kényelem érdekében. Új kialakítás nyitott kivitelű hátul.

A melltartó anyaga könnyű, puha és nagy rugalmasságának köszönhetően úgy alkalmazkodik a testéhez, mint egy második bőr. Finom formatervezés, az alsó szegélyen Under Armour betűkkel. Ideális AC csésze méretéhez.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
13 530 Ft
Összetétel és karbantartás:
87% poliészter, 13% elasztán
Válassza ki a változatot mellbőség (A)
13 530 Ft
Katalógus szám: E2105, Gyártó: Under Armour