MENU

Női kompressziós melltartó páncél alatt Páncél Crossback zsebtartó

  • Női kompressziós melltartó páncél alatt Páncél Crossback zsebtartó
Katalógus szám: E2835, Gyártó:

Under Armour

Ingyen szállítás

Az eredeti HeatGear anyagból készült női kompressziós melltartó a maximális kényelmet nyújt minden tevékenység során.

Az anyag lélegző, és tökéletesen eltávolítja a nedvességet, hogy friss és száraz legyen.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. Rendkívül kényelmes melltartó a feje fölött, közepes támogatást biztosítva minden könnyű kardio tevékenységhez, például pilateshez, fonáshoz, fitneszhez. Melltartó kialakítás keresztezett hevederekkel, szélesebb alsó szegéllyel és leszerelhető pohárbetéttel. Zseb a melltartó elott az értékes tárgyak tárolására.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
21 290 Ft
20 530 Ft
-4%
Összetétel és karbantartás:
87% poliészter, 13% elasztán
Válassza ki a változatot mellbőség (A)
20 530 Ft
21 290 Ft -4%
Katalógus szám: E2835, Gyártó: Under Armour