MENU

Női kompressziós melltartó Under Armour Armor Mid Crossback Print

  • Női kompressziós melltartó Under Armour Armor Mid Crossback Print
Katalógus szám: E2852, Gyártó:

Under Armour

Az eredeti HeatGear ® anyagból készült női kompressziós melltartó, amely szárazon tartja Önt minden edzés során. Rendkívül kényelmes melltartó a fejen, mérsékelt támogatást nyújt minden könnyű kardio tevékenységhez, például Pilates, spinning, fitnesz.

A négyutas stretch technológia lehetővé teszi a ruhadarab nagyobb mozgékonyságát bármely irányban. Az MTS technológia támogatja a nedvesség hatékony eltávolítását az anyag felületén, így gyorsabban szárad. Új vágási megoldás nyitott konstrukcióval a hátoldalán. Melltartó kialakítás keresztezett hevederekkel. Kivehető kosárpárnázat. Páncél alatt felirat az alsó szegélyén.

Kompressziós vágás - Nagyon feszes, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek kényelmesen elférnek, a tömörítés pedig erősíti a testet és felgyorsítja a gyógyulási időt.

Nedvességszállító rendszer - A technológia elvezeti az izzadságot a testtől, így gyorsabban száradhat, szárazon és kényelmesen tarthatja Önt.

4-utas nyújtás - Szövet technológia elasztán keverékkel, amely lehetővé teszi az anyag mind a 4 irányba való nyújtását. Ennek köszönhetően a ruházat jobb mozgékonyságot kínál, kényelmes viselet, és nem utolsósorban eltávolítja a nedvességet és gyorsabban szárad.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Fehérnemű, pizsama
Katalógus szám: E2852, Gyártó: Under Armour