MENU

Női kompressziós melltartó páncél alatt

  • Női kompressziós melltartó páncél alatt
Katalógus szám: E2110, Gyártó:

Under Armour

Ingyen szállítás

Az eredeti HeatGear ® anyagból készült női kompressziós melltartó, amely minden edzés közben szárazon tartja Önt. Rendkívül kellemes melltartó a feje fölött, amely közepes támogatást nyújt minden könnyed kardio-tevékenységhez, például a Pilateshez, a fonáshoz és a fitneszhez.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. Az MTS technológia elősegíti a nedvesség hatékony eltávolítását az anyag felületéről, és így gyorsabban megszárad. Új kialakítás nyitott kivitelű hátul. Melltartó kialakítása keresztezett hevederekkel. Levehető cupcake párnázás. A páncél jel alatt az alsó szegélyen.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
16 730 Ft
Összetétel és karbantartás:
87% poliészter, 13% elasztán
Válassza ki a változatot mellbőség (A)
16 730 Ft
Katalógus szám: E2110, Gyártó: Under Armour