MENU

Hölgyek páncél alatt

  • Hölgyek páncél alatt
Katalógus szám: E2851, Gyártó:

Under Armour

Ingyen szállítás

Női sport melltartó, amely a Under Armour HeatGear ® anyagból készül. Rendkívül kényelmes melltartó a feje fölött, közepes támogatást biztosítva minden könnyű kardio tevékenységhez, például pilateshez, fonáshoz, fitneszhez. Minimalizálja az emlő mozgását a maximális kényelem érdekében, eltávolítható csésze megerősítés.

A melltartó anyaga könnyű, puha és nagy rugalmasságának köszönhetően úgy alkalmazkodik a testéhez, mint egy második bőr. Megkülönböztető formatervezés, az alsó sarok alsó páncélzatával. Ideális AC csésze méretéhez.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
16 730 Ft
Összetétel és karbantartás:
87% poliészter, 13% elasztán
Válassza ki a változatot mellbőség (A)
16 730 Ft
Katalógus szám: E2851, Gyártó: Under Armour