MENU

Páncél alatt AF Big Logo Hoody

  • Páncél alatt AF Big Logo Hoody
Katalógus szám: E2020, Gyártó:

Under Armour

Gyerek páncélos póló, szabadon vágott, páncélos polárból, jellegzetes Under Armour logóval, motorháztetővel és hasi zsebbel.

A ColdGear ® és az alkalmazott technológiák együttesen működnek a maximális kényelem érdekében. A Storm technológiával ellátott kényelmes anyag melegen és szárazon tartja még rossz időjárás esetén is. A maximális kényelmet a használt technológia biztosítja, a raglan hüvelyekkel történő vágás rendkívüli mozgékonyságot biztosít. Megkülönböztető páncélos logó kontrasztos színben.

Laza vágás - Ingyenes vágás az extra kényelemért. Teljes, szabad vágás a nagyobb mozgástartomány és légáramlás érdekében.

Armor®Fleece - Teljesítménynövelő anyag, a hagyományos régi pamut pulóverek helyett. Meglepően könnyű, de tökéletesen melegen tartja.

Storm Armor® - Az ilyen típusú ruházatot fokozott víztaszító képesség jellemzi. A tartós víztaszító (DWR) bevonattechnika biztosítja, hogy a cseppek nem behatolnak az anyagba, hanem lefolynak. Ezáltal a Storm ruházat minden időjárási körülményhez megfelelő.

Összetétel és karbantartás: 100% poliészter
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Kabát és mellény
Katalógus szám: E2020, Gyártó: Under Armour