MENU

Páncél alatt Páncél közepén rövid

  • Páncél alatt Páncél közepén rövid
Katalógus szám: E2547, Gyártó:

Under Armour

A gyermekek nagyon jól lélegző anyagból készült rövidnadrágot felszereltek.

A HeatGear ® és az alkalmazott technológiák együttesen működnek a maximális kényelem és szárazság érdekében.

A felhasznált anyag eliminálja a nedvességet, megakadályozza a szagokat és védelmet nyújt a napfénytől.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. A kialakításban használt hálópanelek kellemes tapintásúak, növelik a lélegzőképességet és elősegítik a hatékony hőelvezetést. Megkülönböztető kivitelű rövidnadrág kétszínű rugalmas derékkal és Under Armour logókkal, kontrasztos színben.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

UPF védelem - beépített napvédelem a bőrének. Blokkolja az UV-A és az UV-B sugárzást.

Összetétel és karbantartás: 90% poliészter, 10% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Alsónemű
Katalógus szám: E2547, Gyártó: Under Armour