MENU

Páncél alatt Speedpocket Swyft 5 “Rövid férfi futónadrág

  • Páncél alatt Speedpocket Swyft 5 “Rövid férfi futónadrág
Katalógus szám: E2047, Gyártó:

Under Armour

Férfi futónadrág illesztett vágással. A könnyű Microthread anyag felszívja az izzadságot, rendkívül gyorsan szárad, és természetes érzést kölcsönöz a természetes anyag viselésének.

A felhasznált anyag eltávolítja a nedvességet és megakadályozza a szagok képződését. Az oldalsó hálópanelek növelik a lélegzőképességet és elősegítik a hatékony hőelvezetést. A belső hálóbetét segít hatékonyan eltávolítani az izzadságot. A rövidnadrág nagyon fényvisszaverő anyagból készült elemeket tartalmaz a biztonságos edzéshez, még rossz fényviszonyok esetén is. Rugalmas derék húzózsinórral. Belső derékzseb.

Felszerelt kivágás - finom, nincs letöltési hatás. Szorosabb a modern megjelenés érdekében, a tömörítés nélkül.

Nedvességszállító rendszer - A technológiai daganatok izzadnak a testtől, lehetővé téve ez gyorsabb kiszáradását, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet, mivel megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Threadborne MICROTHREAD - Egyedi anyag MICROTHREAD a ThreadBorne családból. A használt Microthread technológiával készült anyag tökéletesen felszívja az izzadságot, gyorsabban szárad, lélegző, megakadályozza a bőr kellemetlen dörzsölését, mindezt hihetetlen könnyedén. A MICROTHREAD ThreadBorne anyag innovatív szálakból készül, amelyek nagyfokú rugalmasságot és visszanyerést igényelnek elasztomerek, például elasztán vagy Lycra felhasználása nélkül.

Összetétel és karbantartás: 88% poliészter, 12% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2047, Gyártó: Under Armour