MENU

Férfi páncélos vihar Vortex Short 2.0 rövidnadrág

  • Férfi páncélos vihar Vortex Short 2.0 rövidnadrág
Katalógus szám: E2642, Gyártó:

Under Armour

Férfi laza nadrág, rendkívül könnyű anyagból, amely még nehéz használat esetén is tartós. A Storm1 technológiával ellátott kényelmes anyag száraz marad még rossz időben is.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. Oldalsó szellőzőpanelek a jobb légáteresztés érdekében. A rövidnadrág kényelmes a rugalmas deréknak köszönhetően, amelyet szilikon nyomással gazdagítanak a fokozott tapadás érdekében. Két oldalzseb és belső vízálló telefonzseb. Fényvisszaverő logó a jobb láthatóság érdekében gyenge fényviszonyok között.

Laza vágás - Ingyenes vágás az extra kényelemért. Teljes, szabad vágás a nagyobb mozgástartomány és légáramlás érdekében.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Storm Armor® - Az ilyen típusú ruházatot fokozott víztaszító képesség jellemzi. A tartós víztaszító (DWR) bevonattechnika biztosítja, hogy a cseppek nem behatolnak az anyagba, hanem lefolynak. Ezáltal a Storm ruházat minden időjárási körülményhez megfelelő.

Összetétel és karbantartás: 87% poliészter, 13% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2642, Gyártó: Under Armour