MENU

Férfi kompressziós 3/4 lábszárvédő páncél alatt HG SuperVent 2.0 3/4 lábszárvédő

  • Férfi kompressziós 3/4 lábszárvédő páncél alatt HG SuperVent 2.0 3/4 lábszárvédő
Katalógus szám: E2492, Gyártó:

Under Armour

Az eredeti HeatGear anyagból készült, férfi tömörítésű, 3/4-es nadrágja szárazon tartja az edzéseket.

A CoolSwitch technológia egyedülálló réteget használ a ruhadarab belsejében, amely hatékonyan elosztja a hőt a bőrről, és meleg időben is hűti.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruhadarab bármilyen irányú nagyobb mozgását.

A felhasznált anyag eltávolítja a nedvességet, és így megakadályozza a szagok képződését.

Az ArmourVent technológia stratégiailag elhelyezett hálópaneleket használ a maximális légáteresztés érdekében könnyű, rugalmas és gyorsan száradó anyagban.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek kényelmesen illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

4-utas nyújtás - Szövettechnika elasztán keverékkel, amely lehetővé teszi az anyag nyújtását mind a négy irányban. Ennek köszönhetően a ruházat jobban mozgatható, kényelmes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

CoolSwitch - A CoolSwitch technológia egyedülálló réteget használ a ruházat belső oldalán, amely képes hatékonyan eloszlatni a hőt a bőrről. Ennek a kezelésnek köszönhetően még meleg időben is jól fogja érezni magát, és hosszabb ideig aktív marad.

Nedvességszállító rendszer - A technológiai daganatok izzadnak a testtől, lehetővé téve ez gyorsabb kiszáradását, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet, mivel megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

ArmourVent - Az ArmourVent technológia stratégiailag elhelyezett hálópaneleket használ a maximális légáteresztés érdekében könnyű, rugalmas és gyorsan száradó anyagban.

Összetétel és karbantartás: 92% poliészter, 8% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2492, Gyártó: Under Armour