MENU

Under Armour Coolswitch Run férfi póló S / S v2

  • Under Armour Coolswitch Run férfi póló S / S v2
Katalógus szám: E2672, Gyártó:

Under Armour

Nagyon lélegző anyagból készült, férfi felszerelésű, rövid ujjú póló, CoolSwitch technológiával - ez a technológia egyedülálló réteget használ a ruhadarab belső részén, amely hatékonyan képes eltávolítani a bőrtől a hőt, és meleg időben is lehűti.

A felhasznált anyag eliminálja a nedvességet, megakadályozza a szagokat és védelmet nyújt a napfénytől. Nagyon fényvisszaverő anyagból készült Under Armour logóval tervezve a biztonságos edzéshez még gyenge fényviszonyok között is.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

CoolSwitch - A CoolSwitch technológia egyedülálló réteget használ a ruhadarab belsejében, amely hatékonyan képes eloszlatni a hőt a bőrről. Ennek a beállításnak köszönhetően hideg lesz még meleg időben is, és hosszabb ideig aktív maradhat.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

UPF védelem - beépített napvédelem a bőrének. Blokkolja az UV-A és az UV-B sugárzást.

Összetétel és karbantartás: 100% poliészter
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2672, Gyártó: Under Armour