A MARADÉK IDŐ

MENU

Under Armor Tech 2.0 SS póló

  • Under Armor Tech 2.0 SS póló
Katalógus szám: E3341, Gyártó:

Under Armour

A férfi rövid ujjú, laza kivágású pólója száraz, gyorsabb és nagyon kényelmesvé teszi a forradalmian új anyagnak köszönhetően, és a puha felület természetes érzetet kölcsönöz.

Ezt az MTS technológia segíti, amely elősegíti a nedvesség eltávolítását az anyag felületére.

Maradjon frissen tovább a szagtalanító technológiával, hogy megakadályozza a szagot okozó baktériumok szaporodását.

A maximális kényelmet a használt technológia biztosítja, a raglan hüvelyekkel történő vágás rendkívüli mozgékonyságot biztosít.

Egyszerű kialakítás páncél alatt.

Laza vágás - Ingyenes vágás az extra kényelemért. Teljes, szabad vágás a nagyobb mozgástartomány és légáramlás érdekében.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

UA Tech ™ - Könnyű anyag, rendkívül lágy, természetes érzés a páratlan kényelemért.

Összetétel és karbantartás: 100% poliészter
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E3341, Gyártó: Under Armour