MENU

Páncél alatt Raid Grafikus SS

  • Páncél alatt Raid Grafikus SS
Katalógus szám: E2734, Gyártó:

Under Armour

Az eredeti HeatGear anyagból készült, férfi rövid ujjú, illesztett póló minden sporttevékenységhez alkalmas.

A felhasznált anyag eliminálja a nedvességet és megakadályozza a szagokat.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. Rendkívül puha, könnyű és levegős anyag a maximális kényelem érdekében.

A kialakításban használt hálópanelek kellemes tapintásúak, növelik a lélegzőképességet és elősegítik a hatékony hőelvezetést.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 90% poliészter, 10% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2734, Gyártó: Under Armour