MENU

Páncél alatt HG Supervent 2.0 SS

  • Páncél alatt HG Supervent 2.0 SS
Katalógus szám: E2471, Gyártó:

Under Armour

A valódi HeatGearből készült férfi rövid ujjú kompressziós póló minden edzés közben szárazon tartja Önt.

A CoolSwitch technológia egyedülálló réteget használ a ruhadarab belső részén, amely hatékonyan távolítja el a hőt a bőrről, és meleg időben is hűti.

A felhasznált anyag eliminálja a nedvességet és megakadályozza a szagokat.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. A hátsó ArmourVent hálópanelek maximalizálják a légáteresztést. A maximális kényelmet a technológia és a lapos varratok biztosítják, amelyek megakadályozzák a súrlódást és kopást a teljesítmény során.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

CoolSwitch - A CoolSwitch technológia egyedülálló réteget használ a ruhadarab belsejében, amely hatékonyan képes eloszlatni a hőt a bőrről. Ennek a beállításnak köszönhetően hideg lesz még meleg időben is, és hosszabb ideig aktív maradhat.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

ArmourVent - Az ArmourVent technológia stratégiailag elhelyezett hálópaneleket használ a könnyű, rugalmas és gyorsan száradó anyagok maximális lélegezhetősége érdekében.

Összetétel és karbantartás: 92% poliészter, 8% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2471, Gyártó: Under Armour