A MARADÉK IDŐ

MENU

Páncél alatt Grafikus hálópóló

  • Páncél alatt Grafikus hálópóló
Katalógus szám: E3002, Gyártó:

Under Armour

Férfi rövid ujjú póló, laza kivágással, könnyű, mikrotűzött anyagból, amely felszívja az izzadságot és rendkívül gyorsan szárad.

Ezt az MTS technológia segíti, amely elősegíti a nedvesség eltávolítását az anyag felületére.

A kétrétegű pamut anyag nagyon kellemes tapintású, és a hálóréteggel ellátott szerkezet még jobb lélegezhetőséget biztosít.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását.

A kontúros szegély jobb lefedést biztosít.

Laza vágás - Ingyenes vágás az extra kényelemért. Teljes, szabad vágás a nagyobb mozgástartomány és légáramlás érdekében.

Threadborne MICROTHREAD - Egyedi MICROTHREAD anyag a ThreadBorne családból. A mikrotű technológia tökéletesen felszívja az izzadságot, gyorsabban kiszárad, lélegzik, megakadályozza a bőr kellemetlen dörzsölését és mindezt hihetetlen könnyedén. A MIKROHÁZ A ThreadBorne innovatív szálakból készül, nagy rugalmasságú és regenerálódóképességű, elasztomer, például elasztán vagy Lycra használata nélkül.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Összetétel és karbantartás: 66% pamut, 34% Elastarell
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E3002, Gyártó: Under Armour