MENU

Férfi póló, Udner Armor Run Tall Graphic SS

  • Férfi póló, Udner Armor Run Tall Graphic SS
Katalógus szám: E3141, Gyártó:

Under Armour

Férfi rövid ujjú futópóló, illesztett kivágású, könnyű mikrotörzsből, amely felszívja az izzadságot, rendkívül gyorsan szárad, és érezte, hogy természetes anyagot visel.

A használt anyag elvezeti a nedvességet és gyorsabban megszárad.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását.

A kontúros szegély jobb lefedést biztosít.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Threadborne MICROTHREAD - Egyedi MICROTHREAD anyag a ThreadBorne családból. A mikrotű technológia tökéletesen felszívja az izzadságot, gyorsabban kiszárad, lélegzik, megakadályozza a bőr kellemetlen dörzsölését és mindezt hihetetlen könnyedén. A MIKROHÁZ A ThreadBorne innovatív szálakból készül, nagy rugalmasságú és regenerálódóképességű, elasztomer, például elasztán vagy Lycra használata nélkül.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Összetétel és karbantartás: 80% poliészter, 20% Elasterell
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E3141, Gyártó: Under Armour