MENU

Férfi póló rövid ujjú UA HG

  • Férfi póló rövid ujjú UA HG
Katalógus szám: E2198, Gyártó:

Under Armour

Az eredeti HeatGear anyagból készült férfi rövid ujjú kompressziós póló minden sporttevékenységhez alkalmas. A technológia és a lapos varratok garantálják a maximális kényelmet. Ezt a kompressziós inget úgy tervezték, hogy a második bőrré váljon. A stratégiai helyszíneken lévő szellőzőpanelek szintén hozzájárulnak ennek eléréséhez.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

UPF védelem - beépített napvédelem a bőrének. Blokkolja az UV-A és az UV-B sugárzást.

Összetétel és karbantartás: 84% poliészter, 16% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2198, Gyártó: Under Armour