MENU

Férfi póló, páncél alatt Sportstyle logóval

  • Férfi póló, páncél alatt Sportstyle logóval
Katalógus szám: E2206, Gyártó:

Under Armour

A férfiak laza, rövid ujjú pólója gyorsabban száraz, de nagyon kényelmesen megérinteni a speciálisan kezelt pamutnak köszönhetően.

A póló alkalmas sporttevékenységekre és alkalmi viseletre. Megkülönböztető formatervezés, kontrasztos logóval és Under Armour betűkkel a mellkason.

Laza vágás - Ingyenes vágás az extra kényelemért. Teljes, szabad vágás a nagyobb mozgástartomány és légáramlás érdekében.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 57% pamut, 38% poliészter, 5% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2206, Gyártó: Under Armour