MENU

Férfi póló, páncél alatt Raid 2.0 SS bal mellkas

  • Férfi póló, páncél alatt Raid 2.0 SS bal mellkas
Katalógus szám: E3935, Gyártó:

Under Armour

A férfiak számára felszerelt, rövid ujjú póló eredeti Heatgear anyagból készül, amely minden sporttevékenységhez alkalmas.

Az MTS technológia elősegíti a nedvesség hatékony eltávolítását az anyag felületéről, és így gyorsabban megszárad.

A pólót a mozgás maximális tartományához igazítják, és a technológiának köszönhetően megakadályozzák a baktériumok szaporodását és a szagokat okozva hosszabb ideig maradnak frissek.

A hátsó szerkezetben olyan hálópaneleket használnak, amelyek kellemes tapintásúak, növelik a lélegzőképességet és elősegítik a hő hatékony elvezetését.

Egyszerű megjelenés mellkasi páncélos logóval.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E3935, Gyártó: Under Armour