MENU

Férfi funkcionális póló, páncél alatt, menetes, varrat nélküli SS-vel

  • Férfi funkcionális póló, páncél alatt, menetes, varrat nélküli SS-vel
Katalógus szám: E2512, Gyártó:

Under Armour

Férfi funkcionális póló egy felszerelt vágott, rövid ujjú egy egyedi új anyag Threadborne. A SEAMLESS kategóriából származó póló minimalizálta az építkezést és a stratégiailag elhelyezett szellőzőpanelekkel optimalizált vágást. Ez az ing rugalmasság nélkül alkalmazkodik a mozgáshoz. Ez gyorsan szárad, könnyű és lélegző, nagyon kényelmes, puha felülete természetes érzetet kölcsönöz. A póló minden sporttevékenységre alkalmas. Szemet gyönyörködtető kivitel, csiszolt felülettel és Under Armour logóval.

Szerelt kivágás - szorosan illeszkedő, letöltési hatás nélkül. Szorosabb a modern megjelenéshez, tömörítési hatás nélkül.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

ArmourVent - Az ArmourVent technológia stratégiailag elhelyezett hálópaneleket használ a könnyű, rugalmas és gyorsan száradó anyagok maximális lélegezhetősége érdekében.

Összetétel és karbantartás: 51% poliészter, 49% nylon
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Sport
Katalógus szám: E2512, Gyártó: Under Armour