MENU

Páncélos reaktor hibrid mellény

  • Páncélos reaktor hibrid mellény
Katalógus szám: E2030, Gyártó:

Under Armour

Férfi mellény egy laza cipzárral a golf kollekcióból. A maximális kényelem és kényelme érdekében a ColdGear ® Reactor intelligens szigetelése bármilyen tevékenységhez alkalmazkodik.

Az UA Storm technológia visszatartja a vizet a felszínről anélkül, hogy veszélyeztetné a lélegzőképességet. Az oldalsó és a válllapok rendkívül rugalmas anyagból készülnek a jobb mobilitás érdekében. Érdekes steppelt kivitel kis Under Armour logóval.

Laza vágás - Ingyenes vágás az extra kényelemért. Teljes, szabad vágás a nagyobb mozgástartomány és légáramlás érdekében.

ColdGear reaktor - intelligens szigetelés, amely alkalmazkodik az aktivitáshoz, lehetővé téve az edzés folytatását hideg időben. Technológia az egész kategóriában, az első rétegektől a dzsekikig. Mindig könnyű és lélegző anyag, amely gyorsan szárad.

Storm Armor® - Az ilyen típusú ruházatot fokozott víztaszító képesség jellemzi. A tartós víztaszító (DWR) bevonattechnika biztosítja, hogy a cseppek nem behatolnak az anyagba, hanem lefolynak. Ezáltal a Storm ruházat minden időjárási körülményhez megfelelő.

Összetétel és karbantartás: 100% poliészter
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Mellény
Katalógus szám: E2030, Gyártó: Under Armour