MENU

Under Armour Tour Tips Polo férfi póló gallérral

  • Under Armour Tour Tips Polo férfi póló gallérral
Katalógus szám: E3403, Gyártó:

Under Armour

Ingyen szállítás

Könnyű Microthread anyagból készült laza szabású galléros férfi póló, amely felszívja az izzadságot, rendkívül gyorsan szárad és természetes anyagú viselet érzetét kelti.

A felhasznált anyag elvezeti a nedvességet és megakadályozza a szagok kialakulását.
A 4 irányú stretch technológia lehetővé teszi a ruha nagyobb mozgékonyságát bármely irányban.

A maximális kényelemről az alkalmazott technológiák gondoskodnak, a raglánujjas szabás extrém mobilitást biztosít.

Rögzítés két gombbal.

Nem csak a zöld oldalra alkalmas golfmodell.

Laza szabás – Laza szabás az extra kényelem érdekében. Telt, laza szabás a nagyobb mozgástartomány és légáteresztés érdekében.

Moisture Transport System – Technológia, amely elvezeti az izzadságot a testről, így gyorsabban szárad, és szárazon és kényelmesen tartja magát.

Anti Odor Technology – Hosszabb ideig megőrzi frissességét, mivel megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

4-Way Stretch - Szövettechnológia elasztán keverékkel, amely lehetővé teszi, hogy az anyag mind a 4 irányba nyúljon. Ennek köszönhetően a ruha jobban mozgatható, kényelmes viselet, és nem utolsó sorban elvezeti a nedvességet és gyorsabban szárad.

Threadborne MICROTHREAD - Egyedülálló MICROTHREAD anyag a ThreadBorne családból. A Microthread technológiás anyag tökéletesen felszívja az izzadságot, gyorsabban szárad, légáteresztő, megakadályozza a kellemetlen bőrsúrlódást és mindezt hihetetlen könnyedséggel. A MICROTHREAD ThreadBorne anyag egy innovatív szálból készült, amely magas szintű rugalmassággal és regenerációval rendelkezik, elasztomer, például Elastan vagy Lycra használata nélkül.

Összetétel és karbantartás: 100% poliészter
43 980 Ft
Összetétel és karbantartás:
100% poliészter
Válassza ki a változatot mellbőség (A)
43 980 Ft
Katalógus szám: E3403, Gyártó: Under Armour