A MARADÉK IDŐ

MENU

Páncél alatt HG Armor 2.0 hosszú rövid

  • Páncél alatt HG Armor 2.0 hosszú rövid
Katalógus szám: E1972, Gyártó:

Under Armour

Nagyon lélegző anyagból készült, 9 hüvelyk hosszú, férfi kompressziós rövidnadrág.

A HeatGear ® és az alkalmazott technológiák együttesen működnek a maximális kényelem és szárazság érdekében.

A felhasznált anyag eltávolítja a nedvességet.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. A kialakításban használt hálópanelek kellemes tapintásúak, növelik a lélegzőképességet és elősegítik a hatékony hőelvezetést. Megkülönböztető kivitelű rövidnadrág kétszínű rugalmas derékkal és Under Armour logókkal, kontrasztos színben.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek jól illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

Négyirányú nyújtás - elasztán adalékanyaggal ellátott szövettechnika, amely lehetővé teszi az anyag mind a négy irányba történő terjeszkedését. Ennek köszönhetően a ruhadarab jobban mozgatható, kellemes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban: eltávolítja a nedvességet és gyorsabban megszárad.

Nedvességszállító rendszer - Olyan technológia, amely a verejtékeket eltávolítja a testtől, lehetővé téve a gyorsabb száradást, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - fenntartja a hosszabb frissességet azáltal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 79% poliészter, 21% elasztán
A produkt elfogyott
Válasszon másikat Funkciós
Katalógus szám: E1972, Gyártó: Under Armour