MENU

Férfi kompressziós rövidnadrág Under Armour HG Armor 2.0 Comp Short

  • Férfi kompressziós rövidnadrág Under Armour HG Armor 2.0 Comp Short
Katalógus szám: E1970, Gyártó:

Under Armour

Férfi kompressziós rövidnadrág, jól lélegző anyagból, 6 hüvelyk hosszúságban.

A HeatGear ® anyag és az alkalmazott technológiák együttesen működnek a maximális kényelem és szárazság érdekében.

A felhasznált anyag eltávolítja a nedvességet.

A négyutas stretch technológia lehetővé teszi a ruhadarab nagyobb mozgékonyságát bármely irányban. Az építkezés során használt hálós panelek kellemes tapintásúak, növelik a légáteresztést és elősegítik a hatékony hőelvezetést. Megkülönböztető kialakítású rövidnadrág, derékon kétszínű gumival és kontrasztos színű Under Armour logókkal.

Kompressziós vágás - Nagyon feszes, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek kényelmesen elférnek, a tömörítés pedig erősíti a testet és felgyorsítja a gyógyulási időt.

4-utas nyújtás - Szövet technológia elasztán keverékkel, amely lehetővé teszi az anyag mind a 4 irányba való nyújtását. Ennek köszönhetően a ruházat jobb mozgékonyságot kínál, kényelmes viselet és nem utolsó sorban eltávolítja a nedvességet és gyorsabban szárad.

Nedvességszállító rendszer - A technológia elvezeti az izzadságot a testtől, így gyorsabban száradhat, szárazon és kényelmesen tarthatja Önt.

Szagellenes technológia - Hosszabb frissességet biztosít, mivel megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 79% poliészter, 21% elasztán
11 650 Ft
Összetétel és karbantartás:
79% poliészter, 21% elasztán
Válassza ki a változatot derékbőség (A)
11 650 Ft
Katalógus szám: E1970, Gyártó: Under Armour