A MARADÉK IDŐ

MENU

Férfi kompressziós rövidnadrág páncél alatt HG Armor 2.0 Comp rövid

  • Férfi kompressziós rövidnadrág páncél alatt HG Armor 2.0 Comp rövid
Katalógus szám: E1969, Gyártó:

Under Armour

Nagyon lélegző anyagból készült, 6 hüvelyk hosszúságú férfi kompressziós rövidnadrág.

A HeatGear ® anyag és az alkalmazott technológiák együttesen működnek a maximális kényelem és szárazság érdekében.

A felhasznált anyag eltávolítja a nedvességet.

A négyirányú nyújtástechnika lehetővé teszi a ruházat bármilyen irányú nagyobb mozgását. Az építkezés során használt hálópanelek kellemes tapintásúak, növelik a lélegzőképességet és elősegítik a hatékony hőelvezetést. Megkülönböztető formatervezésű rövidnadrág, kéthangú gumival a deréknál és az Under Armour logókkal kontrasztos színben.

Préselt vágás - Rendkívül szoros, illeszkedő "második bőr". Ezek a termékek kényelmesen illeszkednek, és a tömörítés erősíti a testet, és felgyorsítja a helyreállítási időt.

4-utas nyújtás - Szövettechnika elasztán keverékkel, amely lehetővé teszi az anyag nyújtását mind a négy irányban. Ennek köszönhetően a ruházat jobban mozgatható, kényelmes viselet, és utoljára, de nem utolsósorban eltávolítja a nedvességet és gyorsabban szárad.

Nedvességszállító rendszer - A technológiai daganatok izzadnak a testtől, lehetővé téve ez gyorsabb kiszáradását, valamint száraz és kényelmes tartást.

Szagoldásgátló technológia - hosszabb ideig tart fenn a frissesség, mivel megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó mikrobák képződését.

Összetétel és karbantartás: 79% poliészter, 21% elasztán
12 360 Ft
Összetétel és karbantartás:
79% poliészter, 21% elasztán
Válassza ki a változatot derékbőség (A)
12 360 Ft
Katalógus szám: E1969, Gyártó: Under Armour