MENU

Női futócipő páncél alatt W SpeedForm Fortis 2

  • Női futócipő páncél alatt W SpeedForm Fortis 2
Katalógus szám: E2344, Gyártó:

Under Armour

Női futócipő a RUN STRONG kategóriából. Könnyű, modern futócipő, SpeedForm és Micro G technológiával, kettős sűrűséggel az optimális párnázás érdekében. Ezek a cipők könnyűek és kényelmesek a maximális stabilitás érdekében. A szár felső része kötött anyagból készül, hogy felesleges varratok nélkül biztosítsák a kényelmet. Az építkezés szintén lélegző. A zökkenőmentes és rugalmas saroképítés nagyobb stabilitást biztosít a rugalmasság elvesztése nélkül. A külső talp szilárd gumi panelei stratégiailag el vannak helyezve a hosszú élettartam érdekében.

Töltött párnázás - Egyedülálló habréteg, amely az energiát visszatéríti minden megtett lépés után. Az ütés során nemcsak az ütést, hanem az azt követő visszapattanás során felhasznált energiát is elnyeli.

Micro G® - Vékony, könnyű, extra érzékeny habbélés támogatja a hosszú lépést, és a csillapított partokat robbanásveszélyes rakétákká alakítja.

SpeedForm - Innovatív, kettős sűrűségű technológia az optimális csillapításhoz és az energia visszanyeréséhez futás közben.

A produkt elfogyott
Válasszon másikat Futócipő
Katalógus szám: E2344, Gyártó: Under Armour